90-628-065 Ustomed Demi Steril Container uden behov for poser, Small size, 65 mm høj

90-628-065 Ustomed Demi Steril Container uden behov for poser, Small size, 65 mm høj

kr.1.832,00 Ekskl. moms

[:da]

Sterile Container løsninger fra Ustomed muliggør omstilling fra affaldstung, tidskrævende og dyr indpakning til langtidsholdbare kassettesystemer, der kan sikre at instrumenter forbliver sterile i op til 9 måneder, helt uden at være pakket ind.

Intet behov for indpakning - spar tid og penge, og vær bæredygtig! [:en]Smart steril kirurgikassette til opbevaring uden brug af autoklaveposer! Er godt for miljøet, og de løbende omkostninger  Med permanent filter og hermetisk lukning tilbyder både USTOMED og RITTER opbevaringsløsninger til kirurgiske instrumenter, uden behov for autoklaveposer. De fåes i forskellige størrelser og med en række kurve og måtter, der kan fastholde instrumenter. USTOMEDs opbevaringsløsninger er fuldt ud dimensioneret til det dentale område, mens RITTER er udviklet til hospitals- og klinikbrug indenfor ortopædkirurgi og andre områder. Den væsentligste forskel på dem er materialevalget, hvor RITTER bruger gennemsigtig plast fremfor USTOMEDs brug af aluminium. Features
 1. Permanent filter der er enkel at rengøre og er indbygget i låget
 2. Permanent filter skal aldrig skiftes
 3. Aluminum giver stor styrke og lang holdbarhed
 4. Flere muligheder for at sætte labels eller skilte på
 5. Flere trådkurvsløsninger “washing baskets”, som kan integreres eller bruges separat
Størrelse: 195 x 145 x 65 mm

Se brochure her[:]

[:da]

Ustomeds sterile containerløsninger muliggør omstilling fra affaldstung-, tidskrævende-, og dyr indpakning, til langtidsholdbare kassettesystemer, der sikrer at indholdet forbliver sterilt i op til 9 måneder – det helt uden at være pakket ind.

Med Ustomeds sterile container slipper du for at bestille-, opbevare-, dato-tjekke og bortskaffe steril indpakning. Du sparer dermed tid og penge, samtidig med at du støtter op om den grønne omstilling! 

Ustomeds sterile container med Pasteur-sløjfe – et klogt valg og en langsigtet investering,  for nu- og for fremtiden.

Den sterile container med Pasteur-sløjfte og permanent filter fås i flere forskellige størrelser og varianter – vælg mellem:

Stor container (315×190 mm), som fås i to forskellige højder;

 •  40 mm (varenummer: 90-626-40)
 • 65 mm (varenummer: 90-626-065)

– og

Lille container (195×145 mm), som fås i to forskellige højder;

 • 40 mm(varenummer: 90-628-040)
 • 65 mm(varenummer: 90-628-065)

Tilbehør:

Den sterile container fra Ustomed kommer med forskelligt tilbehør. Tilbehøret sikrer at indholdet i containerne forbliver sterilt og kan hjælpe dig med, at overskue og holde orden i dine instrumenter. Vælg mellem:

 

Features for modellen:

 1. Ingen behov for indpakning
 2. Holder indhold steril i op til 9 måneders
 3. Permanent filter indbygget i låget
 4. Aluminum giver stor styrke og lang holdbarhed
 5. Flere muligheder for påsætning af skilte
 6. Instrument-opbevaring- og “klips-løsninger” til 4, 8, 10 og 20 instrumenter
 7. Forskellige washing-basket løsninger.

[:en]Smart steril kirurgikassette til opbevaring uden brug af autoklaveposer! Er godt for miljøet, og de løbende omkostninger 

Med permanent filter og hermetisk lukning tilbyder både USTOMED og RITTER opbevaringsløsninger til kirurgiske instrumenter, uden behov for autoklaveposer.

De fåes i forskellige størrelser og med en række kurve og måtter, der kan fastholde instrumenter. USTOMEDs opbevaringsløsninger er fuldt ud dimensioneret til det dentale område, mens RITTER er udviklet til hospitals- og klinikbrug indenfor ortopædkirurgi og andre områder.

Den væsentligste forskel på dem er materialevalget, hvor RITTER bruger gennemsigtig plast fremfor USTOMEDs brug af aluminium.[:]

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 195 × 145 × 65 cm
Container

Demi Steril-Container 90-628-040 (195 x 145 x 40mm), Demi Steril-Container 90-628-065 (195 x 145 x 40mm)

Varenummer: 90-628-065 - Brug for hjælp? Kontakt os Giv Feedback

Tags: , ,

Del