Pure Facial Aesthetics DK

Introduktion til Natural Facial Aesthetics

– regenerativ medicin til anti-aging behandling

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor regenerative behandlinger baseret på patientens egne celler på tværs af medicinske fagområder.

Over de sidste 6 år har vi i stigende grad arbejdet indenfor det kosmetiske felt og har skabt en unik portefølje med PRF (Platelet-Rich Fibrin) og post-behandlingsprodukter, samt kurser og implementeringshjælp.

Vores produkter er designet og nøje udvalgt baseret på et tæt samarbejde med nogle af de mest anerkendte forskere og klinikere indenfor det regenerative kosmetiske felt, ikke mindst vores lead researcher, Dr. Richard Miron.

Dr. Richard Miron, mest citerede forsker indenfor PRF

Deltag i vores kommende hands-on kursus 2. – 3. maj 2024 i Roskilde

Se programmet her

Det handler om

Biologisk aldring

Fundamentet i Pure Facial Aesthetics hviler på udnyttelse af kroppens eget regenerative potentiale til at nedsætte aldringsprocesserne på celleniveau ved at inddrage patientens vækstfaktorer og stamceller i anti-aging behandlingen.

Pure Facial Aesthetics kombinerer vores viden om regenerativ medicin indenfor forskellige medicinske fagområder, med den nyeste teknologi til at understøtte anti-aging med biologisk regenerative løsninger – rent, enkelt og helt uden tilsætningsstoffer.

Valg af teknologi

Valget af teknologi tager afsæt i forståelsen af biologien og hvad man ønsker at opnå.

Vi arbejder med de seneste videnskabligt funderede fremstillingsmetoder og protokoller. Vores research team er blandt de markedsledende indenfor PRF og udviklingen af protokoller indenfor det kosmetiske felt. Med den mest citerede PRF forsker i spidsen er det din forsikring om at din investering også kan bruges imorgen.

 

Viden

Vi forstår at en optimal brug af patientens celler i behandlinger og forståelsen for hvorledes behandlinger kombinereres, stiller krav til undervisning, materiale og tilgængelighed.

Vores research team har skrevet tre tekstbøger om PRF, hvoraf den ene er dedikeret til PRF in Facia Aesthetics og åbner området op med step-to-step guides og den biologiske baggrund. I tillæg tilbyder vi hands-on kurser både i Danmark, Europa og USA med de seneste protokoller og nyeste viden.

Se vores kommende kursus i DK

Biologisk Aldring

Når vi ældes, gennemgår mange af cellernes processer forandringer eller lukkes helt ned. Der henvises til de ni alderskendetegn* (hallmarks) for aldring:

Alle processer involveret i menneskets aldring, påvirker kroppen systemisk. Der vil derfor være en sammenhæng mellem hvordan vores krop og celler ældes, på tværs af område, organ eller celletype.

Aldring er en naturlig proces, som både kan fremskyndes og begrænses.

Udover genetiske faktorer er der en række processer, som man selv har indflydelse på. Da alle alderskendetegn påvirker hinanden, er det nødvendigt at begrænse eller vende de negative processer, hvor det er muligt.

*Alderskendetegn: Genomisk ustabilitet, mitokondriel dysfunktion, epigenetiske ændringer, telomerforkortelse, cellulær senescens, udtømning af stamcellepopulation, tab af proteostase, forstyrret næringsstofregistrering og ændret intercellulær kommunikation er alle faktorer, der kan påvirkes ved at føre den rette livsstil.

 

Dermatologisk anti-aging strategi

Dermatologisk anti-aging strategi

Principperne i en dermatologisk anti-aging strategi baseres på at fremprovokere en øget produktion af kollagen og elastin i dermis (læderhuden). Samtidig stræber man efter at fremme en øget supporterende vaskularisering af det subkutane og kutane væv (underhud og læderhud), da cellernes produktion af disse to matrixproteiner falder med alderen.

Dette skyldes dels ændringer i selve proteinproduktionen på grund af en stigende forekomst af senescente celler i huden og dels en reduktion af stamcellepopulationen, der ellers ville kunne erstatte de senescente og beskadigede somatiske celler. Ydermere spiller UV-inducerede DNA-skader på de somatiske celler en afgørende rolle i nedbrydningen af kollagen og elastin, hvilket også væsentligt bidrager til aldringsprocessen i huden.

For at beskytte og øge produktionen af kollagen og elastin i cellerne kan man anvende topiske midler såsom UV-beskyttelse, antioxidanter, peptider og fugtgivende ingredienser. Klinisk set kan man også tilføre huden nye stamceller, aktivere de tilbageværende somatiske celler eller påføre mikroskader, der initierer hudens naturlige helingsproces. Disse produkter og procedurer vil stimulere cellerne til gradvist at øge produktionen af kollagen og elastin over tid.

Nøglefaktorer

Med alderen følger forandringer i proteinproduktionen af kollagen og elastin samt en reduktion i populationen af stamceller.

  • Mængden af senescente celler og UV beskadiget celler stiger.
  • Stimulus som ydre påførte traumer kan momentant øge proteinproduktionen.
  • Det inflammatoriske respons spiller en afgørende rolle for regenerering i huden og kan effektivtstimuleres med regenerativ medicin.
Det inflammatoriske respons

Det inflammatoriske respons

For at aktivere vævsregeneration og produktion af matrixproteiner, kræver cellerne en stimulus svarende til et fysisk traume. Det er her at injektioner, dermapen, roller eller gun kommer ind i billedet.

Stimulansen aktiverer et inflammatorisk respons, som består af både vævsnedbrydende og vævsopbyggende processer, og sætter gang i en hel kaskade af celle signalering. Dette er i sig selv en teknik der kan sætte skub i regeneration af hudens spændstighed og elasticitet, men med alderen reduceres responset også. Det kræver derfor ofte en højere koncentration af disse pro-inflammatoriske signaler, cytokiner og vækstfaktorer for at opnå regeneration med disse teknikker.

Inflammaging

Inflammaging (inflammatorisk ældning)

Inflammaging er processen, hvor kronisk lavgradig inflammation i kroppen bidrager til aldring og aldersrelaterede sygdomme.
Når det kommer til huden i ansigtet, kan inflammaging have flere påvirkninger, såsom øget forekomst af fine linjer og rynker, tab af hudens elasticitet, hyperpigmentering og kompromitteret hudbarrierefunktion.
Kosmetiske procedurer som microneedling og laserbehandlinger initierer en naturlig inflammation, som er vigtig for helingsresponsen. Dog er det afgørende at opretholde kontrolleret inflammation for at undgå unødig belastning af huden.
Vi mener, at omhyggelig hudpleje før, efter og mellem behandlinger er essentiel for at opnå vellykkede og langvarige æstetiske resultater. Dette indebærer brug af produkter uden allergifremkaldende og sensibiliserende ingredienser som parfume og æteriske olier samt undgåelse af udtørrende stoffer som alkohol og aggressive renseprodukter.
Derudover kræver effektiv hudpleje kræver anvendelse af produkter med aktive ingredienser, som reducerer inflammation, opretholder en sund hudlipidbarriere, beskytter mod solskader og fremmer produktionen af kollagen og elastin.
Vores produktportefølje består af omhyggeligt udvalgte, evidensbaserede formuleringer designet til at støtte hud og hår gennem hele rejsen af kosmetiske behandlinger.

Natural facial aesthetics er et regenerativt approach

Det er muligt at man kan bremse aldringsprocessen ved hjælp af almindelige kosmetiske procedurer, hvor muskler lammes, og tabet af volumen kompenseres ved hjælp af fillers. Disse procedurer fokuserer imidlertid kun på symptomerne og ikke på roden af problemet, som ligger i nedbrydningen af de strukturelle proteiner, kollagen og elastin, samt reduktionen af glykosaminoglykaner (GAG’er), herunder hyaluronsyre. Disse komponenter spiller en afgørende rolle i opretholdelsen af hudens fugtighed og struktur, og de nedbrydes som følge af aldringsprocessen.

 Regeneration på celleniveau

“Principperne i en dermatologisk anti-aging strategi baseres på at fremprovokere en øget produktion af kollagen og elastin i dermis (læderhuden). Samtidig stræber man efter at fremme en øget supporterende vaskularisering af det subkutane og kutane væv (underhud og læderhud), da cellernes produktion af disse to matrixproteiner falder med alderen.”

Adgang til regenerative celler

Vi arbejder med to forskellige teknologier til at få adgang til patientens regenerative celler, vækst faktorer og stamceller. Sammensætningen af de regenerative celler og deres antal, afhænger af hvor i kroppen de hentes og den teknologi som anvendes.

Teknologierne kan bruges sammen eller hver for sig.

Patientens celler fra blodbanen:

Den nyeste generation indenfor isolering af celler og vækstfaktorer fra blodbanen hedder PRF – Platelet Rich Fibrin – som er baseret på isolering og opsamling af alle de celler, der indgår i helingsprocesserne.

PRF giver en let adgang til et stort antal celler, som over lang tid stimulerer det område, de lægges ind i.

PRF giver i anti-aging sammenhæng en mulighed for at booste helingsprocesser og vaskularisering og derigennem skabe mere foryngelse indenfor teknikker som: injektioner, mesotherapi og skin boosting.

 

Patientens celler fra fedtvæv:

Fedtvæv har et højt indhold af regenerative celler, og er det væv med den højeste koncentration af stamceller i kroppen. Faktisk indeholder fedtvæv omkring 1.000 gange (eller flere) stamceller (ADSCs) end knoglemarv(BMSCs).

Stamcellerne spiller en interessant rolle i anti-aging ved at kunne øge antallet af multipotente stamceller og stimulere helings- og aldringprocesser på et dybere niveau end de gængse teknikker.

Læs mere her 

PRF Facial Aesthetics setup

Bio-PRF setup

Centrifuge, videnskabeligt godkendt

Ved at analysere mekanikken og fysikken bag centrifugationsteknologier, der anvendes i laboratorier, og sammenligne dem med centrifugesystemerne, der bruges til PRF, opdagede vores forskningsteam, at separationsprocessen for PRF kræver en meget anderledes tilgang for at opnå optimal celleindhold og cellefordeling i en PRF-membran.

Dette resulterede i den første kommercielt tilgængelige horisontale centrifuge, der er specifikt designet til PRF – Bio-PRF centrifugen.

Læse om Bio-PRF centrifugen her og  om videnskaben bag her.

 

Denaturering 

Bio-Heat, forlængelse af resorptions egenskaber

En primær begrænsning ved PRF er dens korte in vivo omsætningshastighed. Ved at kombinere viden om, hvordan opvarmning af pladerig plasma (PPP) denaturerer og omorganiserer albumin med C-PRF-protokollen, har vores forskningsteam udviklet Bio-Heat-teknologisættet. Dette sæt udvider betydeligt potentialet for PRF i regenerativ medicin ved at forlænge resorptionsegenskaberne i op til 4-6 måneder.

Bio-Heat-enheden er den første enhed, der kan anvendes som en implantabel ‘Filler’, fremstillet af 100% helt naturlige produkter!

Læs om Bio-Heat her og om videnskaben bag her.

PRF-injektioner

Flydende PRF

Flydende og koncentreret PRF – maksimalt antal celler

Efterhånden som vores forskningsteam opnåede indsigt i, hvordan celler fordeler sig i en fibrinprop, udviklede vi en ny protokol, der øger antallet af leukocytter og blodplader ti gange i forhold til de almindelige injicerbare PRF-protokoller, der bredt anvendes inden for tandpleje, medicin og kosmetiske behandlinger. C-PRF-protokollen sætter en ny standard for, hvad man kan forvente af et flydende PRF-produkt og danner grundlaget for spændende nye produkter som bio-graft, bio-bone og bio-filler.

Læs om videnskaben bag c-PRF her.

Bio-Filler

BIO-FILLER – naturlig regenerativ augmentation

PRF-bio-filleren er en 100% naturlig “produkt”, udvundet fra klientens eget blodkoncentrat.
Når den injiceres i vævet, frigiver den vækstfaktorer over en længere periode, hvor den  aktivt stimulerer celleaktivitet, herunder fibroblaster. Dette fremmer produktionen af kollagen, elastin og andre strukturelle komponenter. Vækstfaktorerne har en dyb virkning på hudens struktur, rettet mod forbedring af celleaktivitet og reparationsprocesser. Dette resulterer i øget hudfasthed, reduktion af rynker og en generel regenerering af hudvævet.

 

“Bio-Heat-enheden er den første enhed, der kan anvendes som en implantabel ‘Filler’, fremstillet af 100% helt naturlige produkter!”

 

Læs om Bio-Heat her og om videnskaben bag her.

Viden & kurser

Puremed tilbyder regenerative medicinske løsninger baseret på omfattende forskning og kliniske resultater. Dette indebærer også, at forskningen udvikler sig, og det er nødvendigt at holde sig opdateret med den seneste viden. Derfor er det afgørende for os at samarbejde med førende forskere inden for de områder, vi opererer i, for at sikre, at vores løsninger lever op til vores kunders forventninger.

I løbet af de sidste 10 år har vi arrangeret kurser i Danmark og internationalt, herunder med Dr. Richard Miron. Han har forfattet otte bøger, hvoraf tre omhandler PRF, og har over 300 videnskabelige publikationer, hvilket gør ham til den mest citerede forsker inden for PRF.

Science, biology and indications

Hands-on kursus til maj

Participate in one of our facial aesthetics courses, learn how to use PRF for regenerative aesthetics, and get a full introduction to the science and technology by leading researcher Dr. Richard Miron.

#PRF, #biofiller, #bio-heat, #rejuvenation, #mesotherapy, #vampire_technique, #cleopatra-technique

Link: Facial Aesthetics Course site

Register for course

 

Viden og uddannelse

Tekstbog – PRF in Facial Esthetics

I samarbejde med internationale eksperter inden for forskellige medicinske områder, herunder grundforskere, kliniske forskere, eksperter inden for laserterapi og fotografering samt plastikkirurger og kirurger inden for hårgendannelse, tilbyder denne bog en omfattende tilgang til brugen af PRF (Platelet-rich Fibrin) inden for ansigtsestetik.

Denne bog begynder derfor fra starten, først med at udforske hudens og hårets biologi og anatomi, før den går over til en diskussion om fotografisk dokumentation og patientkonsultation. Derefter følger kapitler om biologien af blodpladekoncentrater og mikronålebehandling, hud- og hårgeneration, laserterapi og brugen af PRF inden for plastikkirurgi. Afslutningskapitlet retter blikket fremad og udforsker potentielle fremtidige muligheder.

Hvis du udfører ansigtsestetiske procedurer i din praksis eller ønsker at lære hvordan, er denne bog uundværlig.

Post-Treatment

Efterbehandlingsprodukter 

Efter en kosmetisk behandling, hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, er det afgørende at tage de nødvendige skridt for at dæmpe rødmen og berolige huden, fremskynde helingsprocessen og minimere eventuelt ubehag for klienten.
Vi tilbyder produkter fra særligt to virksomheder, der giver den nødvendige støtte til at reducere nedetid og gener efter kosmetiske behandlinger:

Norsk hudpleje

ČUVGET  – Før, imellem og efter behandlingerne

Vi ønsker, at hudpleje skal være enkel og effektiv, præcis som de fleste klienter foretrækker. Derfor har vi valgt den norske hudplejeserie ČUVGET til vores portefølje.
Med en enkel rutine, bestående af tre trin om morgenen og tre trin om aftenen, tilføjer denne norske hudplejeserie med sine videnskabsbaserede formuleringer og letabsorberbare teksturer en effektiv og uundværlig dimension til hudplejen. Serien renser, revitaliserer, beskytter, nærer og genopbygger, hvilket gør det let og enkelt at opretholde en ungdommelig og sund hud.

Koreansk hudpleje

GENOSYS

Genosys er et Sydkoreansk brand specialiseret i medicinske og æstetiske produkter til anti-aging og hudforyngelse. Deres produktportfolio er bygget på konceptet om microneedling og de er blandt de førende indenfor dette felt.

Efterbehandlingsprodukterne er specielt formuleret til at blive optaget i huden gennem microneedling, der genererer
mikrokanaler, hvorigennem de kosmetiske ingredienser kan trænge ind i huden, mens de stimulerer naturligt kollagen
induktion.

Vi har udvalgt produkter fra Genosys, som understøtter behandlinger indenfor hud, øjenomgivelser og hår.

ČUVGET - Evidensbaserede ingredienser

ČUVGET – Evidensbaserede ingredienser

 
I mange år har grundlæggeren af  ČUVGET, Geir H. Kvalheim, forsket i effekten af arktiske ekstrakter på skandinavisk hud, i samarbejde med forskere fra Tromsø Universitet.
Arktiske arter har udviklet unikke overlevelsesmekanismer i de ekstreme vejrforhold. Netop på grund af disse unikke egenskaber har det oprindelige nordlige folk traditionelt anvendt disse ingredienser gennem mange år, og kalder denne indsigt i naturens mysterier for ČUVGET.
Forskningen i effekten af arktiske ekstrakter på skandinavisk hud danner grundlaget for den norske hudplejeserie ČUVGET, som har opnået stor international succes, hvor den især anvendes i flere førende klinikker inden for naturlige anti-aging og regenerative behandlinger.
ČUVGET-produkterne er baseret på ingredienser, der er dokumenteret for at:
  • Reducere hudens oxidative skade med op til 80% på blot én time.
  • Modulere hudens immunceller og mindske inflammation.
  • Forbedre hudens fasthed med 80% efter 28 dage.
Det gør produkterne i ČUVGET til enestående efterbehandlingsprodukter ved kosmetiske hudbehandlinger.

ČUVGET - produkter

ČUVGET Stimulating Serum

Kliniske undersøgelser viser at anvendelse af en kombination af kollageninducerende terapi og beskyttende ingredienser på huden, efter kosmetiske behandlinger, forstærker behandlingens virkning.

ČUVGET Protective Day Cream

ČUVGET CLEAN SCIENTIFICS Protective Day Cream ideel at anvende efter en behandling. Denne creme stimulerer hudens eget forsvarssystem, forbedrer hudens fugtighed, mindsker rødme og beskytter mod UV-stråler med SPF 20.

ČUVGET Exfoliating Foaming Cleanser

Gelbaseret skummende ansigtsrens med en pH-venlig formulering, der gør cleanseren ideel til brug post PRF/laser behandling, hvor det er ekstra vigtigt at rense huden effektivt uden at kompromittere hudlipidbarrieren.

Tilbehør til PRF behandlinger

Genosys microneedling technology

Microneedling med PRF

Behandling med PRF, enten via injektioner eller som filler, initierer en regenerativ proces i vævet og resulterer i vellykkede behandlingsresultater. Derudover er det muligt at forstærke hudens helingsrespons yderligere, hvilket fører til endnu mere imponerende kosmetiske resultater.

Kombinationen af PRF (Platelet-Rich Fibrin) med microneedling demonstrerer synergistiske fordele ved at fremme samarbejdet mellem de to behandlinger for at forbedre hudens sundhed og æstetik.

Microneedling er en kosmetisk procedure, der involverer brug af en enhed med små nåle til at skabe præcise mikrokanaler i hudoverfladen. Denne procedure aktiverer hudens naturlige helingsproces og øger produktionen af kollagen og elastin.

Post-Treatment skincare

GENOSYS PEPTIDE GEL MASK

Brugen af hydrogelmaske efter PRF/PRF/microneedling-behandling er vigtig, da den beroliger huden og reducerer rødme samt hævelse og dermed mindsker gener og downtime for klienten i forbindelse med behandlingen. Masken tilfører fugt til den behandlede hud, fremmer heling og genopretter hudens barriere. Derudover beskytter den mod infektioner og styrker hudens tilstand under helingsprocessen.