Plastic surgery

Tissue Reengineering – A-PRF™ og Allografts

Vi arbejder med rekonstruktion af tabt væv i 3 retninger

A-PRF™

A-PRF™ membranerne er inflammationshæmmende og skaber vaskularisering gennem stimulering af angiogenese. Kan anvendes som en selvstændig vævmatrix eller kombineres med Epiflex®.

Epiflex®

Epiflex® er en human acellulær dermis til rekonstruktion af væv og brandsår. Kombineret med A-PRF™ øges blodkardannelsen og vævintegrationen.

Celle kultur

DIZG dyrker autolog celle kulturer til anvendelse ved brandsår og rekonstruktioner – reguleret under tysk lovgivning.

Ingen tilsætningsstoffer – ren biologi og maksimering af patientens helingspotentiale

Advancing

vascularization

Opkoncentrering af vækstfaktorer og helingspotentiale fra små mængder af patientens eget blod, som centrifugeres og chairside omdannes til fibrinholdige membraner, der stimulerer helingskaskaden og frem for alt dannelsen af nye blodkar.

Membranerne er et biomateriale i sig selv og deres høje indhold af leucocytes reducerer inflammation og post op smerter

Flydende udgave af A-PRF™ fibrinkoncentratet, der giver dig mulighed for at stimulere vævsregeneration gennem injektioner i levende væv, eller ved ”imprægnering” af kollagen fleece matrix.

Autolog

liquid vækstfaktor

Research of i-PRF (“i” as injectable) has been directed towards obtaining a blood concentrate with very high leukocyte content but which coagulates few minutes after the end of spin.

Extracellular matrix

Epiflex® er en alsidigt vævmatrix, som kan anvendes til at genskabe væv. Epiflex® anvendes blandt andet indenfor rekonstruktion af væv ved brystoperationer, brandsår og oralkirurgi.

  • ingen immun reaktion grundet decellular materiale
  • højeste sikkerhed baseret på 4 dobbelt PCR screening
  • intakt kollagen struktur – den ideele matrix for vævregeneration
  • optimal håndtering og adaption
  • dimensioner op til 160 x 240 mm
  • tykkelse fra 0,3 mm og op til >0,8 mm

Autolog vækstfaktor som booster effekten ved anvendelse af ekstracellulær matrix gennem accelerering af blodkardannelsen

A-PRF™ anvendes i oral kirurgi sammen med Epiflex® og skaber en avancering af blodkardannelsen og en forankringen af Epiflex®, som er significant, samtidig med at den hæmostatiske effekt fra leucocyte indholdt i A-PRF™ membranerne reducerer risikoen for infektioner.

I-PRF™ kan kombineres med Epiflex® i situationer hvor der ikke er plads til at lægge A-PRF membraner udenpå. I-PRF™ sprøjtes ud på materialet og indkapsler det derefter i patientens vækstfaktor.

DIZG cell culture

Behandling med autolog dyrket celler

DIZG er det eneste institut i Tyskland, som dyrker hud celler til behandling af store brandsår. Dyrkningen foregår efter strenge regler i “Clean Room” lavet til celledyrkning.

De dyrkede celler kan leveres som “keratinocyte sheets” eller i liquid form, som sprayes på med en DIZG udviklet Cell Sprayer i 2011.

Vil du høre mere ? så ring på telefon +45 31 31 19 25 eller 

Skriv til os